Szilárda
0 °C
6 °C

Salvadori állásajánlat Orbánnak

2007.06.25. 09:52
A kánikula utolsó napján bástyázzák körül magukat napilapokkal! Miután kiolvasták mindet, legyezzék magukat és gondolkozzanak el az élet nagy igazságain.

Formás popón mutat legjobban a tanga. A Bors vezetőanyagának címével nem tudunk vitába szállni. A nap igazsága is ebben a cikkben hangzik el. "A műszálas bugyi akár hüvelygyulladást is okozhat, de annak a megállapításnak nincs alapja, miszerint a tanga káros lenne az egészségre" – nyilatkozta a lapnak egy szülész-nőgyógyász, aki a műszálas tangáról nem nyilatkozott.

A Bors ma különösen jó. A lapban olvashatják Horváth Éva vallomását, miszerint prostit akartak csinálni belőle Dubaiban. Annyit már most elárulhatunk, hogy az arabok fondorlatos terve nem sikerült. E témában született a lap jegyzete is, végső megállapításával megint csak nem érdemes vitába szállni: "Lányok, a pénz nem minden!".

A tangaigazságra vágyók a Népszabadságtól is megkapják a magukét: Az MSZP kiáll Horn Gyula mellett.

Az igazság kimondása. Ezzel a címmel írt cikket Vitányi Iván a Népszava véleményrovatába. Az MSZP képviselője az írásáért feltételezhetően pénzt kapott a szociáldemokrata napilaptól. Nos, a Gyurcsányi logika szerint Vitányi szem- és gyomorforgató, mert "egy aktív politikus pénzért árulja politikai beszédeit". Ja, Vitányi írása a június 14-én elhangzott beszédének rövidített változata.

Nem lennénk a kaposvári polgármester helyében, akit, a Magyar Nemzet szerint, egy kínai áruház és több száz rászoruló roma városközpontba telepítésével fenyegetett meg egy kaposvári építőipari vállalkozás vezetősége. Figyelemreméltó még, hogy a lap egy jegyzetben értetlenkedik amiatt, hogyan jelenhetnek meg kirekesztő és rasszista hangú cikkek a Népszabadságban.

A Magyar Hírlapot egy ideje már Obersovszky Péter Echó tv-s interjúi miatt érdemes olvasni. Lévai Anikó beszámol egy Orbán Viktornak szóló, a jelekből ítélve végül elutasított állásajánlatról: "Egyszer voltam férjemmel egy konferencián, beszélgettem egy asztaltársasággal – latin-amerikai elnökök és feleségeik voltak ott –, és amikor kiderült, hogy nekem milyen az életem, és hogy mennyi elfoglaltsággal jár, akkor a salvadori elnök azt mondta, hogy asszonyom, ez hihetetlen, miért nem beszéli rá a férjét, hogy jöjjön el hozzánk tanácsadónak, magának innentől kezdve feltett lábbal színes italokat kellene fogyasztania, és egy cselédhadserege lenne.

Már csak az a kérdésünk, hogy mit keresett Orbán Viktor latin-amerikai elnökök társaságában.

És még egy nagy igazságot hordozó cím, ezúttal a Blikkből: "Szexik lesznek a lányok, ha eső áztatja őket".

És még egy figyelemreméltó fejlemény: ma egyik, E. Zsanett megerőszakolásával gyanúsított rendőr sem nyilatkozott az augusztusi esküvőjüket megelőző jegyesoktatásról.