Kunczénak kampányolnak a miniszterek

2003.02.28. 14:35
Kunczét a garanciája az SZDSZ sikereinek - véli a párt négy minisztere. Magyar Bálint szerint Bauer jelölése "nevetséges", hiszen "nem biztos, hogy a bekiabáló jó játékos".
Kuncze Gábort támogatják Bauer Tamással szemben az SZDSZ szombati tisztújító küldöttgyűlésén a párt miniszterei - jelentette be közös sajtótájékoztatóján Kóródi Mária, Magyar Bálint, Csillag István és Kovács Kálmán. "Kuncze elnökségének nincs alternatívája" - jelentette ki Magyar. Az oktatási miniszter Bauer jelölését "jelenlegi formájában nevetségesnek" tartja, hiszen a kihívó és a kihívott "nincs egy súlycsoportban".

A bekiabáló nem biztos, hogy jó játékos

Mint mondta, "lehet, hogy a csapat nem mindig a legjobb játékot mutatja be, a lelátón ülő hangos kiabáló azonban nem biztos, hogy jó játékos". A miniszterek szerint az eddig elért sikerek folytatásának és a következő évekre kitűzött célok megvalósításának a Kuncze Gábor vezette SZDSZ a garanciája.

Vásárhelyi terv, autópálya-építés

Sajtótájékoztatójukon a miniszterek beszámoltak tárcáik munkájáról is. Kóródi Mária környezetvédelmi miniszter a Vásárhelyi-tervről szólva elmondta, hogy a kormány tíz év alatt 170 milliárd forintot szán a programra. Első lépcsőben 2007-ig öt víztározót építenének a Tiszán.

Olcsóbb internetet igérnek

Csillag István a gyorsforgalmi úthálózat fontosságát hangsúlyozta, a gazdasági és közlekedési minisztérium a beruházások ösztönzésével venné elejét az újabb gyárbezárásoknak. A Kovács Kálmán vezette informatikai minisztérium célja egy versenybarát távközlési törvény összeállítása. "Olcsóbbá és szélesebb körben elérhetővé kívánjuk tenni az internetet" - mondta Kovács.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás