Árpád
-2 °C
4 °C

Nem találták meg Révész Máriusz bántalmazóit

2008.04.17. 14:33
Befejeződött a Révész Máriusz fideszes politikus megveretése ügyében indított nyomozás érdemi része. Azt a rendőrt, aki 2006. október 23-án, a Fidesz naggyűlését követően megverte a képviselőt, nem találták meg. Két gyanúsítottja mégis van az ügynek, de ők legfeljebb bűnsegédek lehettek.

Nem találták meg azt a rendőrt, aki 2006. október 23-án bántalmazta Révész Máriusz fideszes képviselőt a párt megemlékezését követően, de a verés ügyében gyakorlatilag lezárult a nyomozás, közölte Keresztes Imre, a központi Nyomozó Főügyészség vezetője. Azt a rendőrt, aki megverte Révész Máriuszt, nem találták meg. Az ügynek továbbra is van két gyanúsítottja, bűnsegédlettel illetve bűnpártolással gyanúsítják őket. Az érintettek már megtekinthették az ügyben készült iratokat, az esetleges vádemelésről még nem született döntés - tette hozzá Keresztes Imre.

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, Révész Máriusz megveretése ügyében 2007-ben találták meg a nyomozó ügyészek az első gyanúsítottat. Ez a rendőr látta mi történt, de nem lépett közbe. Később, 2008 januárban a verés helyszínén - az Astoriánál - bevetett egység parancsnokát hallgatták ki gyanúsítottként. Őt hivatalos személyként, bűnpártolással gyanúsítják, mert ő is észlelte az esetet, de szolgálati kötelessége ellenére nem lépett közbe és írásban sem rögzítette a verés tényét.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?