Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megint rekordott döntöttek a bringások

2008.04.20. 18:29
A szervezők szerint mintegy nyolcvanezren vettek részt a Critical Mass kerékpáros felvonuláson Budapest belvárosában. A rendezvény a résztvevők számával idén is világrekordot döntött.

Mintegy nyolcvanezren mentek el vasárnap délután a Budapest belvárosában rendezett kerékpáros felvonulásra. A budapesti Critical Mass már tavalyi 50 ezres létszámával is a világ legnagyobb ilyen rendezvénye volt.

Vasárnap délután hat óra után a menet eleje már elérte a Városligetet, míg a vége még csak a kiindulópontnak számító Deák teret hagyta el.

A kerékpárosok elvonultak a Parlament előtt is. Az Index tudósítója negyven percig volt ezen a helyszínen, de ezen idő alatt semmilyen politikai megnyilvánulás nem hangzott el, ami a felvonulás politikamentes jellegét bizonyította.

A rendezvény hivatalosan fél hétkor ér véget, de tudósítónk szerint még ezután legalább fél-háromnegyed óra kell ahhoz, hogy a forgalom teljesen helyreálljon.