Etelka, Aletta
-3 °C
1 °C

Megújult, ám szegényes a miniszterelnok.hu

2004.09.30. 15:39
Megújult a miniszterelnok.hu oldal: szerda este óta az új kormányfő életrajzát, illetve néhány beszédét tartalmazza. Mindeközben teljesen eltűnt a korábbi miniszterelnök oldala, és a 2002-es választási kampányban létrehozott medgyessy.hu oldal is elérhetetlen.
Szerdán teljesen megújult a frissen megválasztott kormányfő tiszteletére a miniszterelnok.hu oldal. A menü azonban egyelőre szegényes. Az önéletrajz például mindössze címszavakban tartalmazza Gyurcsány Ferenc elmúlt negyvenhárom esztendejét. A címszavakból azért nyomon követhető a kormányfő közéleti tevékenysége a KISZ titkári tisztségtől a sportminiszterségig.

Az oldalon fellelhető még Gyurcsány kilenc, a magyar sajtó különféle orgánumaiban megjelent publicisztikája, a kormányprogram, illetve néhány miniszterelnök-jelölti szereplése és a kormányprogram vitájában elhangzott beszédei. Egyelőre szinte üres a képgaléria, a fórumozni vágyók pedig kénytelenek a miniszterelnok.hu-ról továbblépni a magyarorszag.hu-ra, mert a fórum link odaviszi a látogatót.

Az érdeklődők megtekinthetik az új kormány tagjainak névsora mellett a tárcavezetők életrajzait. Vannak sajtóközlemények, eddig szám szerint három, illetve az interjúk rovatban egy Gyurcsány Figyelőben publikált nyilatkozata. Az oldal látogatói levelet írhatnak a kormányfőnek, vagy a webmesternek. A miniszterelnöki oldalra mutat egyébként a gyurcsanyferenc.hu és a gyurcsany.hu is, ezeket a domainneveket még idén áprilisban foglaltatta le a miniszterelnök.

Az oldal megújulásával viszont eltűnt a világhálóról Medgyessy Péter, korábbi miniszterelnöki honlapjának tartalma ugyanis a 2002-es választás kampányában indult medgyessy.hu-n sincs fent.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!