Bernát, Felícia
EUR 383,84 Ft
USD 363,66 Ft
8 °C
30 °C

Medgyessy kemény fellépést sürget

2002.07.04. 16:53
Medgyessy Péter elítéli a véleménynyilvánítás törvénytelen módszereit. Szerinte aki nem ért egyet az adott kormány politikájával, annak ellentétes álláspontja kifejtéséhez megvannak a kulturált európai formáknak megfelelő lehetőségei.
Az Erzsébet hídon csütörtökön lezajlott tüntetéssel kapcsolatban a római látogatáson tartózkodó Medgyessy Péter kijelentette az MTI tudósítójának: a véleménynyilvánítás törvénytelen módszereivel szemben határozottan fel kell lépni.

Magyarországon demokrácia van, mindenkinek jogában áll kifejezésre juttatni véleményét, de ennek megvannak a megfelelő csatornái. Az semmiképp sem engedhető meg, hogy a főváros életét, közlekedését ilyen módon megbénítsák. A miniszterelnök leszögezte, ha valakinek eltér a véleménye a mai politikai kurzustól, a mostani kormányétól, az teljes joggal adhat hangot álláspontjának; ennek azonban megvannak a kulturált európai formái.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek