Tekla
8 °C
20 °C

Medgyessyé a miniszterelnok.hu

2002.05.28. 10:21
Egynapos szünet után újra elérhető a miniszterelnok.hu oldal, ahol immár az új kormányfő honlapja található. Egyelőre azonban igen szegényes a site kínálata: az első száz nap programján kívül megtalálható rajta a koalíciós megállapodás, illetve a kabinet teljes programja.
Egynapos kihagyás után kedd reggel óta újra elérhető a miniszterelnok.hu oldal, melyen immár az új kormányfő site-ja található. Az oldalon olvasható a kormány száznapos és teljes programja, rövid cikkek a koalíciós szerződés aláírásáról, illetve az új kabinet megalakításáról.

A miniszterelnöki honlap tanúsága szerint május 14-e előtt nem történt semmi, ekkor viszont Medgyessy találkozott Schröder német kancellárral. Az oldal készítői egyelőre tehát folytatják az előző kabinet gyakorlatát, a Medgyessy előtti időszakról ugyanis egy szót sem ejtenek és teljesen eltűnt a kormányfői honlap eddigi tartalma.

Az oldal szerkesztői folyamatos frissítést ígérnek - mint írják - "Magyarország miniszterelnökének honlapján folyamatos betekintést kívánunk nyújtani hazánk kormányfőjének munkájába, információkkal szolgálunk a miniszterelnöki eseményekről, lehetőséget kívánunk biztosítani a vélemények széles körű megjelenéséhez, hogy minden látogatónk megtalálja a kérdéseire a megfelelő választ. Honlapunk tartalma a közeljövőben folyamatosan bővül és újabb szolgáltatásokkal gazdagodik".