Judit
2 °C
7 °C

Medgyessyé a miniszterelnok.hu

2002.05.28. 10:21
Egynapos szünet után újra elérhető a miniszterelnok.hu oldal, ahol immár az új kormányfő honlapja található. Egyelőre azonban igen szegényes a site kínálata: az első száz nap programján kívül megtalálható rajta a koalíciós megállapodás, illetve a kabinet teljes programja.
Egynapos kihagyás után kedd reggel óta újra elérhető a miniszterelnok.hu oldal, melyen immár az új kormányfő site-ja található. Az oldalon olvasható a kormány száznapos és teljes programja, rövid cikkek a koalíciós szerződés aláírásáról, illetve az új kabinet megalakításáról.

A miniszterelnöki honlap tanúsága szerint május 14-e előtt nem történt semmi, ekkor viszont Medgyessy találkozott Schröder német kancellárral. Az oldal készítői egyelőre tehát folytatják az előző kabinet gyakorlatát, a Medgyessy előtti időszakról ugyanis egy szót sem ejtenek és teljesen eltűnt a kormányfői honlap eddigi tartalma.

Az oldal szerkesztői folyamatos frissítést ígérnek - mint írják - "Magyarország miniszterelnökének honlapján folyamatos betekintést kívánunk nyújtani hazánk kormányfőjének munkájába, információkkal szolgálunk a miniszterelnöki eseményekről, lehetőséget kívánunk biztosítani a vélemények széles körű megjelenéséhez, hogy minden látogatónk megtalálja a kérdéseire a megfelelő választ. Honlapunk tartalma a közeljövőben folyamatosan bővül és újabb szolgáltatásokkal gazdagodik".

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?