Hortenzia, Gergő
-1 °C
8 °C

Lejárnak az igazgatói megbízások az MTV-nél

2004.09.02. 15:38
Szeptember harmincadikán lejár a megbízatása a köztévé négy kiemelt igazgatójának, azaz Rangos Katalin program-, Baló György kulturális-, Dobos Menyhért közéleti és Nika György megbízott hírigazgatónak. Rudi Zoltán tévéelnök szerint az csak később derül ki, hogy ki maradhat a helyén.
Később derül ki, hogy ki marad a helyén a Magyar Televízió (MTV) igazgatói közül - mondta Rudi Zoltán, az intézmény elnöke az MTI-nek csütörtökön azt is közölve, hogy szeptember 30-án lejár a "kiemelt" igazgatók megbízatása.

"Folyik a reorganizációs program, majd annak keretében derül ki, hogy ki marad, és ki nem" - mondta az MTI kérdésére a tévéelnök, akinek közlése szerint ez egy hosszú, 10-12 hónapos folyamat lesz. Rudi Zoltán nem tudta megjelölni, mennyi idő alatt derül majd ki, hogy ki és milyen feladatot kap a Magyar Televízióban. Megfogalmazása szerint "lejár a mandátumuk, de aki jól dolgozik, annak megy tovább".

Az MTV "kiemelt" igazgatói: Rangos Katalin programigazgató, Baló György kulturális igazgató, Dobos Menyhért közéleti igazgató; a negyedik posztot, a hírigazgatóit határozatlan idejű felkéréssel megbízottként tölti be Nika György.

Az MTV elnöke - a közszolgálati televízió sajtóreferensének keddi tájékoztatása szerint - főmunkatársi besorolással az intézmény külföldi tudósítói hálózatának szervezésével, nemzetközi kapcsolatainak építésével bízta meg Szabó Stein Imre szórakoztató- és filmigazgatót, akinek kedden járt le a mandátuma.Az igazgatóságot megbízott vezetőként Herpai Attila irányítja.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?