Etelka, Aletta
-3 °C
1 °C

Életveszélyesen megfenyegették Navracsics Tibort és Szijjártó Pétert

2008.09.25. 13:27
Gyurcsány Ferenc gyűlöletpolitikája tehet arról, hogy az emberekben olyan indulatok kavarognak, hogy például életveszélyes fenyegetést küldjenek politikusoknak, mondták fideszes politikusok csütörtöki sajtótájékoztatójukon. Egy névtelen Navracsics Tibor és Szijjártó Péter fejének levágásával fenyegetőzött, ők feljelentést tettek.

Feljelentést tett az ügyészségen csütörtökön Navracsics Tibor, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője és Szijjártó Péter, az ellenzéki párt szóvivője, mert szerdán életveszélyes fenyegető levelet kaptak. Levélen feladóként ez szerepelt: "Zalai szavazók, Zalaegerszeg.

A sajtónak is kiosztott levélben az ismeretlen feladó azt írja Navracsicsnak, hogy "csatornában bujkáló patkány, nincs joga senkit fenyegetni, hogy mondjon le. Önt addig fogjuk keresni hajtani, míg a torkát el nem vágjuk. Tudja milyen érzés, amikor valakinek a torkán siklik egy acél, ami képes egy rántással lenyisszantani a nyakáról a fejet. Ez vár Szijjártóra is, nem fogjátok elkerülni, ti szemetek.

A levélben a politikusok családtagjait is megfenyegették.

Navracsics Tibor és Szijjártó Péter szerint Gyurcsány Ferenc és kormánya tehet arról, hogy az emberekben ilyen indulatok kavarognak. Azt mondták, azóta megy az emberekre is hatással lévő gyűlöletpolitika, amióta Gyurcsány Ferenc van kormányon.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!