Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Szocialista képviselő előzetesben

2008.09.12. 19:32
Nagy összegű hűtlen kezelés és más bűncselekmények elkövetésének alapos gyanúja miatt tartóztatták le Orbán István MSZP-s képviselőt, a tatai edzőtábor igazgatóját.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata pénteken délután arról tájékoztatott, hogy eljárást folytatnak O.I., tatai lakos ellen, aki megalapozottan gyanúsítható nagy összegű hűtlen kezeléssel és más bűncselekményekkel is.

Léber Gabriella a megyei rendőrség szóvivője nem erősítette meg, hogy az MSZP-s politikusról lenne szó, a Független Hírügynökség azonban úgy tudja, hogy az 54 éves Orbán Istvánt tartóztatták le és helyezték 30 napra előzetes letartóztatásba.

A szocialista párt a jogerős bírósági ítéletig nem kommentálja az Orbán István előzetes letartóztatásáról szóló híreket.Nyakó István, az MSZP szóvivője a Független Hírügynökségnek pénteken este azt mondta, hogy most a nyomozó hatóságnak, az igazságszolgáltatásnak kell dolgoznia.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?