Ivó, Milán
EUR 383,36 Ft
USD 366,28 Ft
6 °C
26 °C

Élőadásban értékeli az ország helyzetét Orbán Viktor

2002.01.10. 18:16
A két közszolgálati magyar televízió és a Magyar Rádió élő egyenes adásban közvetíti február első csütörtökén a Pesti Vigadóból Orbán Viktor miniszterelnök hagyományos országértékelő beszédét - tudta meg az illetékesektől csütörtökön az MTI.
Csorba Mária, a Magyar Televízió Rt. sajtószóvivője és Hollós János, a Magyar Rádió Rt. alelnöke elmondták: az eddigi hagyományokhoz híven, kameráikkal és mikrofonjaikkal ott lesznek a helyszínen és egyenesben tudósítják az eseményt.

Az MTV szóvivője szerint felvételről még aznap megismétlik a miniszterelnöki beszédet az m2 csatornán is. Pölöskei István, a Duna Televízió Rt. sajtóirodájának vezetője közölte: az idén is közvetítik az eseményt, lehetőséget teremtve arra, hogy a határon túli magyar nézők is élő egyenes adásban nézhessék a magyar miniszterelnök országértékelő beszédét.

Kotroczó Róbert, az RTL Klub kereskedelmi televízió hírigazgatója és Kardos Anikó, az tv2 szóvivője jelezték: stábjaik jelen lesznek a Pesti Vigadóban, tudósítanak az eseményről, de nem élő egyenes adásban. Orbán Viktor országértékelő beszédét a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület felkérésére tartja a Pesti Vigadóban. Az eseményre meghívták a kormányzó pártok és az ellenzéki pártok vezetőit, a parlamenti frakciók vezetőit, valamint más közéleti személyiségeket és az egyesület tagjait.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek