Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Élőadásban értékeli az ország helyzetét Orbán Viktor

2002.01.10. 18:16
A két közszolgálati magyar televízió és a Magyar Rádió élő egyenes adásban közvetíti február első csütörtökén a Pesti Vigadóból Orbán Viktor miniszterelnök hagyományos országértékelő beszédét - tudta meg az illetékesektől csütörtökön az MTI.
Csorba Mária, a Magyar Televízió Rt. sajtószóvivője és Hollós János, a Magyar Rádió Rt. alelnöke elmondták: az eddigi hagyományokhoz híven, kameráikkal és mikrofonjaikkal ott lesznek a helyszínen és egyenesben tudósítják az eseményt.

Az MTV szóvivője szerint felvételről még aznap megismétlik a miniszterelnöki beszédet az m2 csatornán is. Pölöskei István, a Duna Televízió Rt. sajtóirodájának vezetője közölte: az idén is közvetítik az eseményt, lehetőséget teremtve arra, hogy a határon túli magyar nézők is élő egyenes adásban nézhessék a magyar miniszterelnök országértékelő beszédét.

Kotroczó Róbert, az RTL Klub kereskedelmi televízió hírigazgatója és Kardos Anikó, az tv2 szóvivője jelezték: stábjaik jelen lesznek a Pesti Vigadóban, tudósítanak az eseményről, de nem élő egyenes adásban. Orbán Viktor országértékelő beszédét a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület felkérésére tartja a Pesti Vigadóban. Az eseményre meghívták a kormányzó pártok és az ellenzéki pártok vezetőit, a parlamenti frakciók vezetőit, valamint más közéleti személyiségeket és az egyesület tagjait.