Árpád
-2 °C
4 °C

Régi-új tartalom az orbanviktor.hu-n

2002.05.28. 14:53
Újra van internetes oldala Orbán Viktor volt miniszterelnöknek. A site-on a miniszterelnok.hu korábbi tartalma található, a honlap készítői sem változtak: továbbra is Névay Gábor a főszerkesztő. Az utolsó esemény a www.orbanviktor.hu szerint a vasárnapi polgári kört alapító találkozó.
Szinte semmiben sem változott Orbán Viktor volt miniszterelnök honlapjának külseje, igaz mostanra rákerült Orbán utolsó miniszterelnöki szereplése: a polgári kört alakító találkozó. Orbán régi-új oldala az orbanviktor.hu címről érhető el, az orban.hu egyelőre nem működik, mert a domainnév tulajdonosa a Miniszterelnöki Hivatal. A site vasárnap volt elérhető utoljára, hétfőn eltűnt az internetről és egy ideig Medgyessy Péter oldalára mutatott, majd teljesen elérhetetlenné vált.

A miniszterelnok.hu korábbi főszerkesztője búcsúüzenetében azt ígérte, keddtől újra megtalálható lesz a volt kormányfő az interneten, kedden kora délutántól pedig valóban újra látogatható lett a site.

"Célunk továbbra is az, hogy Orbán Viktor tevékenységéről első kézből, naprakészen és hitelesen számoljunk be olvasóinknak." - olvasható az orbanviktor.hu beköszöntőjében, melyből kiderül, "Orbán Viktor, aki sokunk számára lélekben természetesen továbbra is miniszterelnök marad, ezentúl a polgári összefogás jövőjéért dolgozik majd."

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?