Máté, Mirella
12 °C
30 °C

Régi-új tartalom az orbanviktor.hu-n

2002.05.28. 14:53
Újra van internetes oldala Orbán Viktor volt miniszterelnöknek. A site-on a miniszterelnok.hu korábbi tartalma található, a honlap készítői sem változtak: továbbra is Névay Gábor a főszerkesztő. Az utolsó esemény a www.orbanviktor.hu szerint a vasárnapi polgári kört alapító találkozó.
Szinte semmiben sem változott Orbán Viktor volt miniszterelnök honlapjának külseje, igaz mostanra rákerült Orbán utolsó miniszterelnöki szereplése: a polgári kört alakító találkozó. Orbán régi-új oldala az orbanviktor.hu címről érhető el, az orban.hu egyelőre nem működik, mert a domainnév tulajdonosa a Miniszterelnöki Hivatal. A site vasárnap volt elérhető utoljára, hétfőn eltűnt az internetről és egy ideig Medgyessy Péter oldalára mutatott, majd teljesen elérhetetlenné vált.

A miniszterelnok.hu korábbi főszerkesztője búcsúüzenetében azt ígérte, keddtől újra megtalálható lesz a volt kormányfő az interneten, kedden kora délutántól pedig valóban újra látogatható lett a site.

"Célunk továbbra is az, hogy Orbán Viktor tevékenységéről első kézből, naprakészen és hitelesen számoljunk be olvasóinknak." - olvasható az orbanviktor.hu beköszöntőjében, melyből kiderül, "Orbán Viktor, aki sokunk számára lélekben természetesen továbbra is miniszterelnök marad, ezentúl a polgári összefogás jövőjéért dolgozik majd."