Márk
13 °C
28 °C

Elindult az orban.hu

2001.07.19. 11:16
Már elérhető a www.orban.hu címen a miniszterelnök hivatalos oldala, bár semmiben nem különbözik a hivatal oldalán már korábban közzétett ismertetőtől. A cím a Miniszterelnöki Hivatal oldalán belül mutat a kormányfői site-re, amelyről megtudható, Orbán Viktor nyáron minden nap focizik. Emellett e-mail is küldhető a kormány első emberének.
Orbán Viktor nyáron minden nap focizik
A kancellária honlapjára mutat a www.orban.hu internetcím, melyet néhány hete jegyeztetett be a Miniszterelnöki Hivatal sajtóosztálya. A címet begépelve a miniszterelnök oldala jön elő, ahol elolvashatóak a kormányfő nyilvános szereplései alkalmával elmondott beszédei, a hazai és külföldi médiumokban megjelent interjúi, a külföldi programok alkalmából mondott köszöntőbeszédek.

Az érdeklődők megtekinthetik Orbán Viktor üres dolgozószobáját, és láthatják a miniszterelnöki nyílt napon készült fényképek digitalizált változatát is. Az oldalon dedikált fotót is találni Orbán Viktortól. Egy külön link pedig a kormányfő hobbiját, a focit mutatja be. Itt megtudható: Orbán úgy intézi nyári hivatalos programjait, hogy minden hétköznap ellátogathasson Felcsútra, labdarúgócsapatának edzéseire. "Bevallása szerint ettől jobban bírja majd a kampány megpróbáltatásait" - olvasható a www.orban.hu internetcímen.

A www.orbanviktor.hu internetcím egyelőre nem mutat sehova, noha ezt is bejegyeztette a kancellária. Mint arról korábban az Index beszámolt, a hivatal sajtóirodája járt el a kormányfő nevében, mondván, ők intézik a kormányzat, illetve a miniszterelnök kommunikációs ügyeit, amibe beletartozik a világháló is.

15%
5999 Ft
5100 Ft
15%
2999 Ft
2550 Ft