Szilárda
-4 °C
3 °C

OV TV a világhálón

2007.05.11. 16:27
Megújult Orbán Viktor honlapja, nemcsak a külső, a tartalom is. A volt miniszterelnök videóüzenetben válaszol az olvasók kérdéseire és Pesty László segítségével igyekszik megmutatni a kulisszák mögötti világot. Van például egy útifilm a Fidesz brüsszeli látogatásáról, egy másik a felcsúti fociakadémiáról.

Új külsővel és megújult tartalommal találkozhat, aki pénteken délutántól bepötyögi az orbanviktor.hu címet. A Fidesz elnökének oldala utoljára a tavalyi választási kampányban váltott dizájnt, de tartalmi változtatások akkor nem nagyon voltak. Most viszont vannak, már nem csak Orbán beszédeivel és interjúival lehet találkozni az oldalon, hanem havi rendszerességgel jelentkező videóüzenetekkel, amelyekebn Orbán az olvasók kérdéseire, észrevételeire reagál. Szabó Edina főszerkesztő ígéri, hogy a kritikus megjegyzéseket se hagyja majd szó nélkül a pártelnök.

A kulisszák mögött

A kulisszák mögötti világba Pesty László filmjei segítségével igyekszenek bepillantást nyújtani. Ezeket a filmeket az OV TV rovatban találhatja meg a honlap böngészője. Egyelőre három film tekinthető meg a kulisszák mögötti világról: egy brüsszeli útifilm, a Fidesz szülinapi rendezvényéről van egy alkotás, illetve a felcsúti futballakadémia avatásáról.

A Fidesz Brüsszelben tartott kihelyzett elnökségi üléséről szóló útifilm elején kiderül, hogy Orbán szán időt a belga sörökre, a film végéig azonban nem mutatnak olyan képet, amin a pártelnök sört kortyolgatna. Kiderül viszont az anyagból, hogy Deutsch-Für Tamást Tomnak szólítja Orbán, hogy Kövér László legszívesebben megszüntetné az öltönyt, mert nem szereti ezt a viseletet. A felvételek azt sugallják, Orbánt szeretik Brüsszelben. Először egy volt lengyel miniszterelnök barátkozik vele, majd az Európai Néppárt EP-frakcióvezetője magasztalja.

Nem lesz valóságshow

A honlapot bemutató tájékoztatón Szabó Edina főszerkesztő leszögezte: nem terveznek valóságshowt csinálni Orbán Viktor életéből, inkább azt a képzetet próbálják eloszlatni, hogy a politika és a politikusok távol vannak a valóságtól és a mindennapi problémáktól. A főszerkesztő kitért arra is, hogy a honlapon Orbán Viktor feleségének, Lévai Anikónak a közéleti tevékenységét is bemutatják. "Anikó öt gyermeket nevel, tanít, jószolgálati rendszeres tevékenységet végez, ezekről mind be fogunk számolni" – mondta Szabó Edina.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!