Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megszűnt a párhuzamos adás

2002.05.18. 19:41
Nyolc napnyi párhuzamos adás után szombat délelőtt óta egyetlen, a korábbi, Szabadság téri stúdióban készített műsor hallható a Pannon Rádió frekvenciáján.
Gidófalvi Attila, a rádiót működtető Gidó Média Kft. ügyvezető igazgatója az MTI-nek elmondta: azért kapcsolták le saját adójukat a múlt péntek óta azt új helyen működtető tulajdonosok, mert azt remélik, hogy sikerül megállapodniuk a cégben 26 százalékkal rendelkező Bocskai István Szabadegyetemért Alapítvánnyal és az beszünteti műsora sugárzását a hullámhosszon.

Hozzátette: pénteken már folytattak személyes megbeszélést az alapítvány képviselőjével, az egyeztetést pedig mindenképpen folytatni kívánják az elkövetkező napokban.

Gidófalvi Attila hozzátette: május 13-ával ő fizetés nélküli szabadságra küldte a Szabadság téri stúdió minden munkatársát, ezért nem tud semmiféle felelősséget vállalni az onnan azóta sugárzott műsorért.

Közölte azt is: a Hírközlési Felügyelet újabb 60 nappal meghosszabbította május 18-ig érvényes ideiglenes adóengedélyüket, így ha megszűnik a párhuzamos - a médiatörvénybe ütköző - sugárzás a frekvencián, az általa vezetett csapat elvben folytathatja a saját műsor készítését.