Fábián, Sebestyén
-2 °C
0 °C

Megszűnt a párhuzamos adás

2002.05.18. 19:41
Nyolc napnyi párhuzamos adás után szombat délelőtt óta egyetlen, a korábbi, Szabadság téri stúdióban készített műsor hallható a Pannon Rádió frekvenciáján.
Gidófalvi Attila, a rádiót működtető Gidó Média Kft. ügyvezető igazgatója az MTI-nek elmondta: azért kapcsolták le saját adójukat a múlt péntek óta azt új helyen működtető tulajdonosok, mert azt remélik, hogy sikerül megállapodniuk a cégben 26 százalékkal rendelkező Bocskai István Szabadegyetemért Alapítvánnyal és az beszünteti műsora sugárzását a hullámhosszon.

Hozzátette: pénteken már folytattak személyes megbeszélést az alapítvány képviselőjével, az egyeztetést pedig mindenképpen folytatni kívánják az elkövetkező napokban.

Gidófalvi Attila hozzátette: május 13-ával ő fizetés nélküli szabadságra küldte a Szabadság téri stúdió minden munkatársát, ezért nem tud semmiféle felelősséget vállalni az onnan azóta sugárzott műsorért.

Közölte azt is: a Hírközlési Felügyelet újabb 60 nappal meghosszabbította május 18-ig érvényes ideiglenes adóengedélyüket, így ha megszűnik a párhuzamos - a médiatörvénybe ütköző - sugárzás a frekvencián, az általa vezetett csapat elvben folytathatja a saját műsor készítését.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!