Györgyi
7 °C
23 °C

Nem beszél a Fidesz pózoló képviselőjéről

2007.08.08. 17:11
A Fidesz egyelőre nem kommentálja Lengyel Zoltán ügyét, mivel a párt parlamenti képviselője jelenleg szabadságát tölti. Addig megfelelő óvatossággal kezelik a kérdést, annak kényességére tekintettel, figyelmeztetett a Fidesz helyettes szóvivője. Egy videó szerint Lengyel Zoltán meztelenül pózolt egy feszület előtt.

A Fidesz még nem tudott beszélni Lengyel Zoltánnal az internetre kedden felkerült, állítólag a képviselőről készült fotókról, ezért egyelőre nem kommentálja a történteket, mondta Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője szerdai sajtótájékoztatóján kérdésre válaszolva.

"Engedjék meg, hogy először vele beszéljünk ezekről a kérdésekről, fotókról, ezután tudunk érdemi kommentárt adni a történtekre" - mondta a Fidesz helyettes szóvivője.

A politikus arra reagált, hogy kedden az Index ingyenes videomegosztó oldalára került fel egy több fotót bemutató rövid videó, amelynek ismeretlen készítője azt állítja, hogy a képeken Lengyel Zoltán fideszes parlamenti képviselő látható meztelenül.

Cser-Palkovics András azt mondta, Lengyel Zoltánt, aki jelenleg szabadságát tölti, a Fidesz sem tudta még elérni, hogy megkérdezze őt a fotókról, ezért erről az ügyről több információjuk nincsen. A Fidesz helyettes szóvivője ugyanakkor azt kérte mindenkitől, hogy ameddig nem tudnak beszélni a képviselővel, addig "megfelelő óvatossággal kezeljék a kérdést, annak kényességére tekintettel".