Judit, Xénia
19 °C
34 °C

Újraindul a Reform

2004.03.24. 11:34
Az 1988-as kezdetekhez nyúlnak vissza a Reform című magazin újjáélesztői: az április végétől ismét a standokra kerülő újság a kezdeti tipográfiával jelenik majd meg, igaz fekete-fehér oldalak nem lesznek.
Újraindul az 1998-ban megszüntetett Reform című hírmagazin. A lap tulajdonosi szerkezetét egyelőre a nyilvánosság elé nem táró Bodzabán István főszerkesztő elmondta, hogy április végétől kapható újra a standokon a lap, melynek kiadója a kőbányai székhelyű Reform-Újság Lap- es Könyvkiadó Kereskedelmi es Szolgáltató Kft. lesz.

Bár az 1988-as Budapesti Nemzetközi Vásárra megjelentett lap alapító stábjából csak a művészeti vezető vesz részt az újság újraindításában, a kiadvány az indulás körüli szerkezettel képzeli el a lap jövőjét, "mert az sikeres volt". Az újság ennek jegyében a tizenhat évvel ezelőtti dizájnnal fog megjelenni, csak fekete-fehér oldalak nélkül

Bodzabán István az Indexnek úgy nyilatkozott: a lap a politika, a sport, illetve kulturális élet kulisszatitkait igyekszik majd bemutatni, mert úgy véli, egy hetilap a sokkal gyorsabb médiumokkal a napi hírekben nem tud versenyre kelni. Az újság a tervek szerint igyekszik majd a döntések mögött húzódó érdekeket, tényeket feltárni. Lesz ezenkívül szolgáltatás, autó-sport és női rovatuk is. A tervek szerint a kiadó elkészíti a Reform online verzióját is.