Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Keresik a rongálókat

2006.09.19. 09:00
A rendőrség egyelőre nyolc embert vett őrizetbe. Vizsgálják, hogy vadult meg az egy ideig békésen demonstráló tömeg.

Az ostrom alatt készült rendőrségi- és tévéfelvételek, az épületben lévő kamerák felvételei alapján a BRFK és Nemzeti Nyomozóiroda munkatársai megkezdik a vandálok felkutatását - mondta az Indexnek a rendőrség szóvivője.

Garamvölgyi László közölte, egyelőre nyolc embert vettek őrizetbe. A rendőrség nyomoz azzal kapcsolatban is, hogy milyen események vagy cselekmények hatására vadult meg az egy ideig békésen demonstráló tömeg. Garamvölgyi László közölte, vidékről átvezényeltek több ezer rendőrt a fővárosba.

Az MTV székháza előtt hajnalra normalizálódott a helyzet, miután ötórás harc folyt a Szabadság téri épület előtt. A Kossuth térről érkező tüntetők több roham után bejutottak az épületbe, ahonnan a rendőrök csak fél négy körül tudták kiszorítani őket. Az összecsapásokban legalább 125 ember megsebesült. A randalírozók legalább nyolc autót, köztük több rendőrségi járművet felgyújtottak.