Katalin
-1 °C
3 °C

Márciustól újra Lovas-féle Sajtóklub

2003.02.26. 07:49
Visszatér a képernyőre a Lovas István-féle Sajtóklub. A műsor a korábbi tervekkel ellentétben nem a Hír TV-n jelentkezik újra, hanem a Budapest TV-ben. A műsort a Magyar Demokrata szerkesztőségében rögzítik majd.
A Sajtóklub műsora március 12-től minden hét szerdáján jelentkezik a Budapest TV-n - tudta meg a Magyar Nemzet. Az egyórás műsorban Lovas István, Bencsik András, Bayer Zsolt, Molnár Tamás és Tóth Gy. László elemzi majd a hét bel- és világpolitikai eseményeit. A Sajtóklubot a Magyar Demokrata szerkesztőségében, egy nappal a sugárzás előtt veszik majd fel, a nyilvánosság teljes kizárásával. A Budapest TV-nek ez lesz egyébként a második ilyen típusú műsora, péntekenként Valencsik Ferenccel már jelentkezik egy Sajtóklub szerű műsor, igaz abban viszont nem jobboldali hírlapírók szerepelnek.

A Sajtóklubot egyébként augusztusban vette le műsoráról a Magyar ATV, azóta időről-időre felvetődik, hogy újraindul: felvetődött, hogy visszatér az ATV-re, majd a Hír TV tűnt befutónak, ám végül egyik csatorna se vállalta fel az éleshangú megnyilatkozások miatt közismertté lett vitaműsort.