Sára, Márió
2 °C
6 °C

A rendőrség tudja Szász megverésének okát?

2004.01.16. 09:47
A rendőrség Szász Károly ügyében az egy hónap múlva lejáró nyomozás meghosszabbítását kéri, mert új adatok merültek fel a bűncselekményről - írja a Magyar Hírlap. Ezek ismeretében a politikai okokat kizárják.
Fordulat várható Szász Károly, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) elnökének tavaly júniusi bántalmazásának ügyében - értesült a Magyar Hírlap.

A lap úgy tudja, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) nyomozói az új adatok ismeretében is kizárják annak lehetőségét, hogy politikai okok motiválták volna az elkövetőket. A nyomozók a magánéleti, munkahelyi konfliktus lehetőségét továbbra sem zárják ki.

A BRFK az új adatok birtokában kezdeményezi az egy hónap múlva lejáró nyomozási határidő meghosszabbítását - írja a Magyar Hírlap.

A PSZÁF elnökének szolgálati gépkocsiját június 16-án a tartóztatta fel két ismeretlen, akik többször megütötték Szász Károlyt. A felügyelet elnöke akkor elmondta: a Pannonplast-ügyben megverésének napján született határozat, a támadás hátterében ez az ügy állhat.