Helén
9 °C
23 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86%

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1%

Olívabogyó ’Kovács Lászlónénak’

2005.12.13. 07:21
A Blikk úgy tudja, hogy a külügy falazott Kovácséknak. Endrényi Éva eladja félmilliós kosztümjét. Titoksértést szimatol a Nemzetbiztonsági Hivatal a Budapest Airport Rt. magánosítása ügyében – írja a Népszabadság. A gyanú szerint a cég egyes munkatársai a sajtón keresztül akarták elriasztani a potenciális vevőket. A Népszava úgy tudja, késik a sztrádamatricák gyártása. Lapszemle.

Falazott a külügy Kovácséknak?

A Külügyminisztérium illetékeseinek is tudniuk kellett arról, hogy Kovács László rendszeresen nem a feleségét viszi magával külföldi útjaira, hanem a barátnőjét – írja a Blikk. A lap úgy tudja, hogy a volt a külügyminiszter Endrényi Évát külföldön rendre a nejeként mutatta be. A nő azt mondja, hogy az utazás költségeit maga állta, de az előfordult, hogy a szállás- és egyéb költségeit a külügy vagy éppen a meghívó vállalta. A nő az egyik úton összebarátkozott a görög külügyminiszterrel, aki később többször küldött olívabogyót ajándékba „Kovács Lászlónénak”. A lap azt is megírja, hogy a volt szerető most el akarja árverezni azt a kosztümöt, amit félmillió forintért vett Kovács beiktatásakor.
Szeretőt tartott Kovács László

Titoksértés miatt vizsgálódik az NBH

A Népszabadság értesülése szerint a Nemzetbiztonsági Hivatal vizsgálódik a Budapest Airport Rt. magánosítása ügyében. A lap úgy tudja: az NBH hétfőn arról értesítette az ÁPV Rt. vezetését, hogy Ferihegy nemzetbiztonsági ellenőrzése nyomán olyan információkhoz jutott, amelyek szerint a Budapest Airport Rt. néhány munkatársa olyan üzleti titkokat juttatott el médiumokhoz, amelyek alkalmasak lehettek volna a tranzakció megakadályozására, illetve a potenciális vevők "elijesztésére".
Részletek >>>>

Ki gyárthat sztrádamatricákat?

A Népszava információi szerint - mivel a kormányzat máig nem hirdette ki az október végén megalkotott, úgynevezett matricarendeletet - továbbra sem kezdődhetett meg a jövő évre érvényes autópálya-matricák gyártása. Holott a rendelkezés életbe léptetése egyre sürgetőbb lenne, anélkül ugyanis nem lehet kiírni, majd lefolytatni a vignetták előállítására vonatkozó tendert.
A Népszava cikke >>>>