Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egy pillanatra nem figyelünk, és Hódmezővásárhelyen épül valami

2018.02.13. 15:07

Nagyon teper a Fidesz, hogy a hódmezővásárhelyi választáson ne valljon kudarcot. Kedd délelőtt jelentették be, hogy új templom épül a városban, néhány órával később pedig azt, hogy elkezdődik az új elkerülő út építése.

A fideszes jelölt és egyben alpolgármester, Hegedűs Zoltán elmondta, Hódmezővásárhely központján naponta 18-20 ezres tranzitforgalom halad keresztül. A járművek nagy része a 47-es főút északi szakaszának március 29-i átadását követően már el tudja kerülni a belvárost.

Jelentős tranzitforgalmat jelent azonban az az északi irányból érkező naponta több száz tehergépjármű, amely az ipari parkba tart

– közölte a politikus.

Hétfőn derült ki, hogy az „idősek megbecsülése jegyében” minden nyugdíjas korú lakosnak 10 ezer forintos Erzsébet-utalványt adjanak.