Timót, Xénia
-4 °C
2 °C

Kérdéses a Való Világ 3 forgatási helyszíne

2003.12.10. 09:03
A forgatás előtt hetekkel még nem biztos, hogy a korábbi helyszínen, az MTV óbudai telepén veszik fel a legújabb Való Világot - írja a Népszabadság. A köztelevízió kuratóriuma korlátozta az elnök jogkörét, az RTL Klubbal kötendő szerződésről így az utolsó pillanatban születhet döntés.
Az utolsó pillanatban dőlhet csak el, hogy a Magyar Televízió gyártóbázisán készülhet-e az RTL Klub új valóságshow-ja - értesült a Népszabadság. A kereskedelmi tévé szerdán mégis sajtótájékoztatón jelenti be, hogy december 27-én elindítja a Való Világ harmadik részét. Ezt az MTV óbudai telepén vennék fel, ám az új epizód forgatásáról nincs aláírt szerződés a köztévével.

A televízió kuratóriuma - az MTV reklámidejének tavaszi, titkos értékesítése miatt - bizalmatlanná vált Ragáts Imre elnökkel szemben, ezért korlátozta mozgásterét: a húszmillió forint feletti szerződéseket előzetes jóváhagyásra be kell nyújtania. Az elnökség szerdai és csütörtöki ülésének napirendjén nem szerepel a Való Világ-szerződés. Ezt követően pedig már csak egyszer ülnek össze az idén tervezett forgatásig, így veszélybe került az új Való Világ forgatása.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a Népszabadságnak elmondta: ők nem tekintik vetélytársuknak az MTV-t, amelynek célközönsége a teljes lakosság, a kereskedelmi csatornáé viszont a 18-49 éves korosztály.