Vince, Artúr
-6 °C
2 °C

Kedves emberek, mélyen tisztelt mindenki!

2001.06.18. 00:14
Szebb, jobb, megújultabb Indexet vehet kézbe mától az olvasó, már legalábbis az, aki szeret monitort emelgetni.

Átpofoztuk némileg egyéves dizájnunkat, keveset változott a tartalomszerkezet is, van például három új rovatunk, meg aztán új szolgáltatások is indulnak, egymás után.

Lényeg a lényeg: a címlapon hangsúlyosabban jelennek meg ezentúl szolgáltatásaink, vagyis minden, ami nem "újságszerű" tartalom. Mától hivatalosan is elindult az Indexmail, amely tesztüzemben működik egy hónapja. Érdemes kipróbálni: a tesztben részt vett olvasók elégedettek voltak a szolgáltatásválasztékkal és a kezelőfelülettel, úgy gondoljuk, végre sikerült használható freemailt összerántanunk. Köszönet a Prím Online-nak, amely a rendszer motorját szállította.

A címlap baloldali, narancssárga hasábjában tehát szolgáltatásokat talál minden kedves indexelő. A szolgáltatások közül érdemes kiemelni a nemrég indult Budapest-térképet, a teljesen átalakult Katalógust, amelynek feltöltése még folyamatban van, de szerkesztettségében, szolgáltatásaiban többet tud hazai vetélytársainál. (Ha lehet egy picit szerénytelenkedni.)

Elindult az Index chatje is, végre. törzsasztalos (fórumos) azonosítók, jelszavak használhatók, javás, IRC-kompatibilis, tolótetős, bimetál, triturbó! (Még próbaút, skinezni például nem lehet, de rövidesen kigyúrjuk teljesen.)

A hírlap átalakításánál az első számú szempontunk volt, hogy a címlapon több anyagot tudjunk kínálni az olvasóknak, illetve, hogy izgalmasabb, "újságosabb" felületet kapjon az Index. Három új rovatot hoztunk létre a Politika nevű gyűjtőrovatból Belföld, Külföld és Bulvár néven. Magyarázni szükségtelen.

A lap átalakítása nem sikerülhetett egyik percről a másikra, tehát több tartalmi egység még ideiglenes felülettel, illetve a régi dizájnban működik még az első napokban. A kellemetlenségekért és az esetleges hibákért elnézést kérünk minden kedves olvasótól.

Várjuk az észrevételeket, hozzászólásokat, kritikákat, hibajelentéseket!

Köszönettel:
Az indexes emberek