Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hazardőr vagy hasonmás?

1999.07.29. 17:42
Tudjátok ki vagyok, nekem nincs vesztenivalóm - ezekkel a szavakkal rontott be egy férfi a XXIII. kerületben, a Grassalkovich úti OTP-fiókba. A helyszínen tartózkodók a nyomokat rögzítő rendőröknek elmondták, hogy a férfi kb. 175-180 cm magas, arányos testalkatú volt, és a módszere megegyezett a Whiskys néven szinte már sztárrá lett, nemrég megszökött bűnözőével.

"Tudjátok ki vagyok, nekem nincs vesztenivalóm" - ezekkel a szavakkal rontott be egy férfi a XXIII. kerületben, a Grassalkovich úti OTP-fiókba. A szemtanúk elmondása alapján körszakállat, napszemüveget, baseball sapkát viselő, kezében fegyvert szorongató rabló csak a kasszában levő pénzzel távozott, ugyanis a páncélszekrényt időzár védte. A zsákmánya azonban így is több, mint kétmillió forintot tett ki. A helyszínen tartózkodók a nyomokat rögzítő rendőröknek elmondták, hogy a férfi kb. 175-180 cm magas, arányos testalkatú volt, és a módszere megegyezett a Whiskys néven szinte már sztárrá lett, nemrég megszökött bűnözőével.

A rabló az őt üldöző rendőrök elől a Duna-part felé menekült, majd ruháit hátrahagyva - a folyóba ugorva - Csepelre úszott. A nyomában loholó rendőrök - és a szagot követő kutyáik - márcsak a ruhákat találták meg. Mivel a Csepel-sziget elég méretes, ezért jelenleg mintegy négyszáz rendőr próbálja megtalálni a bűnözőt. Lezártak minden kivezető utat, helikopterről és motorcsónakról vizsgálják át a környéket.

A rendőrség szóvivője sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a tévéhíradók kérdésére, hogy valóban a whiskys járt volna a fiókban. A gyanú mellett szólt, hogy korábban Ambrus Attila bevallotta, háromszor is kirabolta ezt a helyet. Az alkalmazottak szerint a mostani rablás kísértetiesen emlékeztetett a korábbiakra, bár, ezúttal nem elégedett meg a bűnöző az OTP értékeivel, az egyik alkalmazott pénzét és hitelkártyáját is magával vitte.