Mégsem játékpisztoly volt Vadásznál?

2007.09.19. 08:24
Az első körben kirendelt igazságügyi fegyverszakértő vizsgálata szerint lőfegyver volt Vadász János volt szocialista politikusnál, amikor nyáron egy kerékpárossal konfliktusba keveredett, írta szerdán a Magyar Nemzet.

A BRFK-nál annyit közöltek, hogy az első körű vizsgálat eredménye után Vadász János egy másik igazságügyi fegyverszakértő vizsgálatát kérte.

Július végén az Andrássy úton, a Kodály köröndnél egy kerékpáros és az autóval közlekedő Vadász János konfliktusba keveredett.

A biciklista szerint az autó leszorította őt az útról, ezért a kocsira ütött, és szidalmazni kezdte a számára ismeretlen sofőrt, aki válaszként fegyvert rántva fenyegette.

A politikus viszont úgy emlékezett, hogy éppen őt érte támadás, és állította: bár van éles lőfegyvere, a konfliktus során csak egy játék pisztolyt vett elő.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla