Csilla, Noémi
10 °C
28 °C

Az MSZP-nek kampányol a Való Világ győztese

2004.04.25. 15:43
VV Szabolcs szórólapokat és golyóstollakat osztogat, mivel szívügyének tekinti az EU-csatlakozást.
A Magyar Nemzet Online szerint a Való Világ című reality show első szériáját megnyerő Szabolcs részt vesz az MSZP EU-kampányában. A konzervatív napilap hírportálján megjelent információk szerint VV Szabolcs az Európai Uniót népszerűsítő és a választási részvételre buzdító szórólapokat és reklámtollakat osztogatott a főváros XIV. kerületében.

A Magyar Nemzet megkereste az MSZP XIV. kerületi alapszervezetét, ahol kérdésükre elmondták, hogy szórólapokat osztogatni bárkinek jogában áll, és egyébként is, nem is ismerik a Való Világ elnevezésű valóságshow-t.

Az Index megkereste a reality műsorból ismert Szabolcsot, aki elmondta, hogy már 1998 óta tagja az MSZP-nek, és már tévés szereplése előtt is részt vett aktivistaként a párt kampányaiban.

Nem egyeztetett

"Az MSZP nem velem kampányol, hiszen például a szórólapokon sem szerepelt sehol, hogy VV Szabolcs győztese a szocialistákat támogatja. Nem, mint a Való Világ győzte, hanem mint egy egyszerű párttag veszek részt az MSZP kampányában. Fontosnak tartom, hogy minél többen menjenek el szavazni, mivel szívügyemnek tekintem az EU-csatlakozást" - mondta el Szabolcs, aki hozzátette: az RTL Klubbal december óta nem áll szerződéses viszonyban, így már nem kell egyeztetnie a csatornával nyilvános szerepléseit.

Az Index megkereste az RTL Klubot is, ahol azonban vasárnap, a hétvégére tekintettel nem tudták megmondani, hogy köti-e még szerződés a valóságshow egykori nyertesét az a csatornához, de annyit elmondtak, hogy az RTL Klub műsorvezetőinek és a valóságshow szereplőinek is elvben minden nyilvános szereplésről tájékoztatniuk kell a csatornát.