Márta, Flóra
20 °C
33 °C

Kolonics nanoantennás csodatévő tapaszt használt

2008.07.21. 17:42
Nem gyógyszer, semmilyen anyagot nem juttat a szervezetbe, csak rádióként használja a test elektromos tulajdonságait, s azt az üzenetet továbbítja, hogy „égess zsírt és termelj energiát" - olvasható annak a tapasznak a leírásában, amelyet Kolonics György is használt az edzéseinél.

Kolonics György edzéseken és versenyeken évek óta használta a Lifewave Energy Enhancer nevű tapaszt, ami kereskedelmi forgalomban kapható, közölte a Magyar Olimpiai Bizottság. A testület azután hozta nyilvánosságra ezt az információt, hogy mentősök egy nyílt levélben az edzés közben elhunyt sportoló testén lévő tapaszokról kérdezték az őket vádoló sportvezetőket.

A tapasz a MOB birtokában lévő dokumentum szerint semminemű tiltott szert nem tartalmaz, nem káros az emberi szervezetre, ezt az OSEI doppingellenes vizsgálati laboratóriuma is megállapítja. A Doppingellenes Világügynökség, a WADA ugyanezt megerősítette.

A szóban forgó tapasz hatásmechanizmusának leírása mindenesetre a hagyományos medicinát alkalmazó orvos vagy gyógyszerész számára elég furcsán hangozhat. Az energianövelő tapasz semmilyen anyagot nem juttat be a testbe, ehelyett az emberi mágneses mező passzív modulációja révén arra utasítja a szervezetet, hogy " szállíts zsírt a mitchondriába (helyesen mitokondriumba - a szerk.) és gyárts ATP-t" - olvasható a szer magyar nyelvű leírásában.

Az ismertető szerint ez a Rezonáns Energia Átvitel egy új, szerves nanotechnológia struktúrának köszönhető. A tapaszban víz, oxigén, aminosavak, és szerves anyagok szabadalmaztatott keveréke van, „polyester szerkezetben egy polymer kagylóba zárva".

 

Ezek az anyagok „egy alapra szerkesztve nano-méretű antennákat formálnak. Megfelelően összeállítva, úgy hisszük, hogy ezek a LifeWave antennák képesek passzívan kommunikálni a felhasználóval, hogy utasítást adjanak különböző metabolikus válaszok elindítására" - áll az ismertetőben.

A termék ismertetője szerint klinikai tanulmányok percekkel a használat megkezdése után kimutatták az energia, erő és állóképesség növekedését. A technológiát a termék forgalmazója szerint az teszi rendkívül izgalmassá, hogy a testnek különböző üzeneteket, utasításokat lehet adni, így például növelhető az izomtömeg, előidézhető mélyalvás, javíthatók az öregkori problémák, a memória vagy az intelligencia.