Jenő
-2 °C
6 °C

Ki gondol ma új zöldterületekre?

2006.09.26. 08:53

Wermer András, a Fidesz korábbi kommunikációs és marketing stratégája szerint Gyurcsány Ferenc miniszterelnök lemondása körül kialakult válság teljesen eltereli a figyelmet a kampányban Budapest problémáiról, ezzel egyértelműen Demszky Gábor újraválasztási esélyeit növeli.

A szakember a Napi Gazdaságnak adott interjújában úgy látja, hogy a most futó politikai kampányok "nem fogják meg az embereket sem okos érvekkel, sem kedves, szeretetre méltó gesztusokkal".

"Ha egyik kampány sem kellően erős, akkor a mérleg a hivatalban lévő személy felé billen. Tovább rontja kihívó esélyeit, hogy a nagypolitika mozgásai és az ezek nyomán kialakult helyzet elszívja a levegőt az önkormányzati kampánytól - mondja Wermer András. - Ki gondol ma arra, lesz-e új zöldterület Budapesten, vagy hogy hogyan leszünk úrrá a közlekedés káoszán, amikor a kampány lassan egyetlen - az önkormányzati választások céljától teljesen idegen - kérdésre egyszerűsödik: lemond-e Gyurcsány Ferenc?"

Az interjú teljes terjedelmében a napi.hu oldalon olvasható.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?