Piroska
-1 °C
5 °C

Pártkarkötők és taxis Gyuszi lepasszolt kocsija

2005.11.16. 08:14
Tízmilliókat költenek a pártok szilikon karkötőkre, az SZDSZ ötvenezer darabot rendelt, az MSZP eddig csak 15 ezret, de állítólag százezret igényel később, a Fidesz már most elérte a százezres rendelést - derítette ki a Magyar Hírlap. A Népszabadság arról ír, hogy az osztrák bíróság csak úgy adta ki Kulcsárt, ha pénzmosás miatt nem indul ellene eljárás. A rendőrség pedig ezt is vizsgálná. Az állam viszi el a balhét a rossz oltásért – veri el a port Rácz Jenőn a Magyar Hírlap. Lapszemle.

Százezerszámra veszik a pártkarkötőket

Nagy összegeket költenek a pártok a mostanság divatos szilikon karkötőkre - derítette ki a Magyar Hírlap. A pártok tízmilliós nagyságrendben áldoznak a saját színükkel és jelszavukkal díszített karkötőkre, amelyeket ugyanaz a forgalmazó, a Silbrace Kft. gyártatott le a Távol-Keleten. Az összetartozás-erősítő kiegészítőkről egyedül az MDF mondott le, a párt inkább autóillatosítókon népszerűsíti magát. A lap úgy tudja, hogy az SZDSZ ötvenezer darabot rendelt, az MSZP eddig csak 15 ezret, de állítólag százezret igényel később, a Fidesz már most elérte a százezres rendelést.
Tízmillió forintok pártkarkötőre >>>

Kulcsárnak felelnie kell pénzmosásért?

Az elmúlt két év nyomozásának adatai alapján Kulcsár Attila ellen pénzmosás gyanújával is eljárást kellene indítani. Ehhez azonban szükséges az őt Magyarországnak kiadó osztrák bíróság jóváhagyása. Az ügyészség még vizsgálja, hogy egyáltalán indítható-e pótkiadatási eljárás az ügyben. A Népszabadság cikkéből az is kiderül, hogy mi történt azzal az újságírónővel, aki lepasszolta a kocsiját a „taxis Gyuszinak”.
A Népszabadság írása>>>

Az állam viszi el a balhét a rossz oltásért

Jövőre ismét kérhető lesz kártalanítás az államtól, ha valaki a kötelező védőoltás következtében egészségkárosodást szenved. Így várhatóan csak rövid ideig él az a törvénymódosítás, amely idén novembertől megszüntette ezt a lehetőséget. Ma már az egészségügyi tárca is elismeri, hogy ez rossz döntés volt.
Részletek a Magyar Hírlapban >>>