Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lecserél a BKV 640 zümmert

2007.07.02. 15:40
Az elégedettség maximalizálása vezérelte a BKV-t, amikor az utasok panaszai miatt hozzányúlt a Combinók ajtóműködtetésénél használt figyelmeztető berendezésekhez. A negyven jármű 640 zümmerének lecseréléséről játékoskedvű közleményben számolt be a cég.

Szünidei számtanpélda BKV módra címen adott ki hétfőn közleményt a zümmerek ügyében a fővárosi közlekedési vállalat. A Zrt. sajtóirodája könnyed hangvételben számol be a Combinókon történt kisebb változtatásról.

Nem szirénáznak tovább


Ez a villamos az önöké!

A közlemény szerint a fővárosi lakóktól és az utasoktól számos panasz érkezett az új villamosok hangos ajtózáródás-jelzéséről. A cég az érintettek maximálisan elégedettsége és a biztonsági szempontok közötti kompromisszumos megoldásként a legkellemesebb hangzású és hangerősségű zümmert választotta ki a Combinók számára. A villamosok miatt júliustól ismét "teljesen zavartalan a nagykörúti lakók álma", "a 40 járműhernyó összes ajtócsengőjét, azaz a járművenként 16 ajtó összesen 640 "zümmerét" lecserélik.