József, Bánk
-6 °C
0 °C

Két halott egy családi mérgezésben

2006.01.04. 18:48
Egy szabolcsi család két tagja meghalt, az édesanya életveszélyes, férje súlyos állapotban fekszik a nyíregyházai kórházban, miután feltehetően fagyálló folyadékot ittak kedden este.

Egy család két tagja meghalt, másik két tagját kórházban ápolják, miután feltehetően fagyálló folyadékot ittak, mert alkoholnak nézték a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kisaron, közölte a rendőrség.

Az 55 éves családfő kedden délelőtt talált egy fehérgyarmati szeméttárolóban egy üveg ismeretlen eredetű folyadékot egy literes palackban, amit hazavitt kisari lakásukba. Este ő, felesége, 20 éves lánya és 34 éves veje is fogyasztottak az italból.

A család szerda reggelre már rosszul volt, mentők szállították őket Fehérgyarmatra, majd Nyíregyházára, de a lányon és a fiatal férfin már nem tudtak segíteni. A férfi 48 éves felesége jelenleg is életveszélyes állapotban fekszik a kórházban.

A rendőrség közlése szerint az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indult eljárást, de gyanúsítottat egyelőre nem neveztek meg. Bár szakértői vizsgálat még nem készült, a folyadék valószínűleg fagyálló volt.