Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Két fiatallal végzett a kocsmai késelő

2007.02.18. 18:20
Egy 47 éves férfi egy előző napi veszekedést folytatott, előbb egy 25 éves fiatalembert szúrt le, majd az őt védeni próbáló testvérrel is végzett Nemesbikken.

Két fiatalt szúrt le egy nemesbikki férfi a helyi kocsmában szombaton, délután. A 47 éves férfi egy előző napi veszekedés miatt újra szóváltásba keveredett a szintén helybéli testvérpárral.

A 25 éves fiatal megütötte a férfit, aki azonnal kést rántott és leszúrta a fiút. A megsebesített fiatalember a helyszínen életét vesztette.

A késelő a testvérpár idősebbik tagját is többször megszúrta, akit a mentők súlyos, életveszélyes állapotban szállítottak kórházba, de az életét már nem sikerült megmenteniük.A szurkáló férfit a rendőrök a helyszínen őrizetbe vették és eljárást indítottak ellene.