Szilárda
-4 °C
2 °C

Egy évig bámulta a tévét a halott

2007.02.18. 21:22
Véletlenül talált rá a rendőrség egy több mint egy éve halott férfira New York-i lakásában. Az idős vak férfi a még mindig működő tévé előtt ült, az alacsony páratartalom miatt olyan jól mumifikálódott, hogy még arcvonásait is ki lehetett venni.

Több mint egy éve halhatott meg az a New York-i férfi, akit Long Island-i lakásában találtak meg mumifikálódva még mindig működő tévéje előtt. A férfi több mint egy éve halhatott meg, számolt be a Reuters.

A 70 éves Vincenzo Ricardo valószínűleg természetes halállal halt meg, közölte a rendőrség. A holttestet csütörtökön találták meg, amikor egy másik lakó csőtörés miatt kihívta a rendőrséget.

"Lehetett látni az arcvonásait. Még a haj is látszódott a fején" - nyilatkozta a halottasház egyik alkalmazottja, aki szerint a természetes mumifikációt a lakás levegőjének alacsony nedvességtartalma okozta.

A hatóságok egyelőre nem tudják az okát, hogy hogy nem kapcsolták ki még az áramot a több mint egy éve nem lakott lakásban, Ricardo ugyanis 2005 decembere óta nem hallatott magáról.

A szomszédok azt hitték, a 70 éves férfi azért tűnt el, mert kórházba került. A férfi egyébként cukorbeteg volt és évek óta vak.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!