Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C

Elrabolta magát, és férjétől követelt egymilliót

2007.02.27. 20:03
Emberrablásnak indult, de önrablásként végződött egy 37 éves táskai nő esete, aki nemcsak a rendőröket, de a gyanú szerint saját férjét is átvágta.

A marcali kapitányságon egy kétségbeesett férfi jelentette be, hogy feleségét elrabolták. Bizonyságul SMS üzenetet mutatott be a rendőrségen, ráadásul éppen eközben érkezett egy újabb is, amelyben egymillió forint váltságdíjat követeltek a nőért cserébe.

Az üzenetben megjelölték a helyszínt és az időpontot is a csere lebonyolítására. A nyomozóknak így már nem is volt olyan nehéz dolguk, az útmutatás alapján egy autóban meg is találták az asszonyt.

A lába össze volt kötve, a keze azonban nem, amit azzal magyarázatott, hogy időközben sikerült elrágnia a kötelet.

Adósságokba verte magát

A rablóknak azonban nyoma sem volt. A rendőrök furcsállották az asszony által előadott történetet, ezért gyorsan a végére jártak. Az üzletkötőként dolgozó nő beismerte, ő maga tervelte ki az egészet, miután jelentős adósságot halmozott fel, amit így akart rendezni.

Arról, hogy a nőért aggódó élettárs miként fogadta a hírt, miszerint párja ilyen furfangos módon akarta őt megrövidíteni egymillió forinttal, nem szól a rendőrségi jelentés.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!