Szilvia
5 °C
16 °C

Ok nélkül verték eszméletlenre Tapolcán

2008.03.17. 20:48
Két 17 éves fiú eszméletlenre vert egy ittas férfit egy tapolcai szórakozóhely előtt. A férfi azóta is kómában van.

Minden ok nélkül ütött le és rugdosott meg egy ittas férfit két tizenéves gyerek Tapolcán, a rendőrség eljárást indított a fiatalok ellen.

A sérültet jelenleg is mély altatásban tartják az ajkai kórházban, a támadói ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt folyik eljárás.

Szombaton este a Veszprém megyei város egyik szórakozóhelyének közeléből telefonált be a kapitányságra egy járókelő, aki elmondta, hogy a járdán egy mozdulatlan, vérző fejű férfi fekszik.

A rendőrség két fiatalemberhez jutott el a nyomozás során, és kiderült, a 17 éves fiúk aznap este sok időt töltöttek a helyszín közeli szórakozóhelyeken, majd 22 óra körül kimentek az utcára levegőzni.

Egy, a járdán megjelenő, bizonytalan léptű férfit meglátva, hirtelen ötlettől vezérelve odarohantak az ismeretlenhez, akit leütöttek, majd a földre kerülése után még bele is rúgtak.

A vélhetően koponyaalapi sérülést szenvedett 32 éves férfi jelenleg is életveszélyes állapotban van, a rendőrség ezért életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást a támadói ellen.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?