Vince, Artúr
-7 °C
1 °C

Menekülő autós okozott tömegbalesetet

2005.03.31. 17:54
Öt balesetet is okozott egy autót csütörtök délután a III. kerületben, miután karambolozott, és elhajtott a helyszínről. Egy szembe jövő autót egy buszba kergetett, amibe két újabb autó rohant bele. A kiérkező motoros rendőrt végül egy szabálytalankodó gázolta el. A balesetnek három súlyos és egy könnyebb sérültje van.

Három súlyos és egy könnyebb sérültje van annak a sorozatos balesetnek, amelyet egy menekülő autós okozott csütörtökön Budapest III. kerületében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletese elmondta, hogy egy, a Flórián tér irányából érkező személyautó hátulról belerohant egy másik személygépkocsiba a Szentendrei úton, majd azt ütközés után továbbhajtott.

Elgázolták a motoros rendőrt

Valamivel a Pacsirtamező és a Perc utca kereszteződése előtt áttért a szemközti sávba, ahol egy harmadik személyautót belesodort egy autóbuszba. A balesetet szenvedett járművekbe további két autó szaladt bele.

A baleset miatt feltorlódott autósorból egy gépkocsi a záróvonal ellenére kifordult és elütötte a sorozatos ütközés helyszínére siető motoros rendőrt.

A rendőrségi ügyeletes első tájékoztatójában nem tudta megmondani a sebesültek pontos számát.