Judit
3 °C
7 °C

Előzetesben a 3 éves fiát agyonverő apa

2008.03.31. 18:13
Pénteken fogták el azt a kaposvári férfit, aki úgy megverte gyerekét, hogy sérüléseibe belehalt. A rendőrség az anyát is kihallgatja, a többi gyerek családvédelmi központba került.

Előzetes letartóztatásba helyezte hétfőn a bíróság azt a kaposvári férfit, akit 3 éves fia agyonverésével gyanúsítanak. A férfit pénteken este fogták el a külváros egyik erdős területén.

A férfi a gyanú szerint a múlt héten kedden verte meg a gyereket, aki belehalt a verésbe. A börtönviselt férfi ezután eltűnt, pénteken egy erdős területen fogták el a kommandósok. A férfi még a rendőrökkel is erőszakoskodott, ezért a földre teperték és ott bilincselték meg.

Még aznap éjszaka kihallgatták és meggyanúsították azzal, hogy annyira megverte 3 éves kisfiát, hogy a gyerek belehalt a sérüléseibe. Hétfőn a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

A boncolási eredményekből kiderült, hogy a gyereket a tragédia előtt is megverték, akkor olyan hasi ütéseket kapott, amitől hasnyálmirigy gyulladása lett, de ezzel nem vitték orvoshoz.

Az ügyben korábban az anyát is kihallgatták, a család három másik gyerekét a Somogy megyei gyermekvédelmi központban helyezték el.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?