Eufrozina, Kende
4 °C
15 °C

Előzetesben a 3 éves fiát agyonverő apa

2008.03.31. 18:13
Pénteken fogták el azt a kaposvári férfit, aki úgy megverte gyerekét, hogy sérüléseibe belehalt. A rendőrség az anyát is kihallgatja, a többi gyerek családvédelmi központba került.

Előzetes letartóztatásba helyezte hétfőn a bíróság azt a kaposvári férfit, akit 3 éves fia agyonverésével gyanúsítanak. A férfit pénteken este fogták el a külváros egyik erdős területén.

A férfi a gyanú szerint a múlt héten kedden verte meg a gyereket, aki belehalt a verésbe. A börtönviselt férfi ezután eltűnt, pénteken egy erdős területen fogták el a kommandósok. A férfi még a rendőrökkel is erőszakoskodott, ezért a földre teperték és ott bilincselték meg.

Még aznap éjszaka kihallgatták és meggyanúsították azzal, hogy annyira megverte 3 éves kisfiát, hogy a gyerek belehalt a sérüléseibe. Hétfőn a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

A boncolási eredményekből kiderült, hogy a gyereket a tragédia előtt is megverték, akkor olyan hasi ütéseket kapott, amitől hasnyálmirigy gyulladása lett, de ezzel nem vitték orvoshoz.

Az ügyben korábban az anyát is kihallgatták, a család három másik gyerekét a Somogy megyei gyermekvédelmi központban helyezték el.