Irén, Írisz
-2 °C
8 °C

Halálos baleset követte a szerencsés szülést

2004.04.15. 21:49
Egy huszonéves anya a hátsó ülésen adott életet gyermekének az Egyesült Államokban, de az autó karambolozott, és a fiatal apa meghalt. Az újszülött életveszélyes állapotban van.
A kórházba menet, egy autó hátsó ülésén hozta világra gyermekét egy huszonkét éves Egyesült Államok-beli nő szerdán, majd a jármű karambolozott, és a fiatal apa meghalt, értesült a CNN.

Az újszülött csütörtökön még kritikus, életveszélyes állapotban volt a New Jersey államban, Jersey Shore város kórházában.

Az apát, az ugyancsak huszonkét esztendős Binyhim Sasoont a kormánykerékre borulva, holtan találták a helyszínen. Az asszony az ütközéskor valószínűleg kirepült az autóból, és lestoppolt egy arra haladó motorost.

A segítőkész motorbiciklis a hátsó ülésen egy takaró alatt találta meg a nem lélegző gyermeket, majd a segélyhívó szolgálat diszpécserének segítségével megtisztította az újszülött légútjait.

"Nagy köhögést hallottam, életem legcsodálatosabb élménye volt" - nyilatkozta az esetről a harmincöt éves férfi.

A hatóságok egyelőre vizsgálódnak, mi okozhatta a nem sokkal hajnal előtt bekövetkezett karambolt, a motoros szerint az útszakasz sötét és ködös volt akkor.