Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nem vette észre a hátába szúrt kést

2008.04.17. 15:13
Olyan részegre itta magát egy férfi Oroszországban, hogy nem vette észre, amikor kollégája kést vágott a hátába, közölték orosz lapok csütörtökön.

A Komszomolszkaja Pravda és a Gazeta is arról számolt be, hogy a Moszkvától északra fekvő Volgoda egyik gyárában dolgozó két férfi részegen összeveszett, majd egyikük, a biztonsági őr egy 15 centiméteres kést szúrt villanyszerelőként dolgozó társa hátába a vállánál.

Az 53 éves Jurij Lialin ezután még a gyárban elájult és csak másnap ébredt fel. Ekkor dolgozni akart, de felettesei hazaküldték a még mindig részeg munkást. Még ekkor sem vette észre senki a kést.

Hazafele menet megállt még enni valamit, majd otthon felesége vette észre a hátából kikandikáló tárgyat.

"A kés puha szövetet érintett és csak a szerencsének köszönhető, hogy nem sebesített meg létfontosságú szerveket" - nyilatkozta a Lialint kezelő orvos.

A férfi egyébként az eset után csak annyit mondott: "Együtt lerészegedtünk. Ha iszol, bármi történhet veled."

Társa ellen valószínűleg testi sértés miatt vádat emelnek.