Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Újabb felakasztott tini Brigendben

2008.04.21. 16:38
Egy 19 éves fiú akasztott holttestére találtak Brigendben. A dél-walesi öngyilkosvárosban ő lehet a 19. tinédzser 2007 óta, aki megölte magát.

Újabb, feltehetően öngyilkosságot elkövetett tizenéves holttestére bukkantak a walesi Bridgendben, ahol az elmúlt hónapokban már 18 fiatal vetett önkezével véget életének.

A bolti eladóként dolgozó, 19 éves Sean Rees holttestére a családi otthonhoz közeli erdős részen bukkantak rá, még vasárnap. A fiú előző nap szórakozni indult, később viszont felakasztva bukkantak rá.

Családtagjai életvidám fiúnak nevezték Seant. A fiú nemrég kezdett egy helyi szupermarketben dolgozni, letette a jogosítványt és autót vett. A helyi önkormányzat egyik illetékese furcsának nevezte a tragédiát.

A dél-walesi Brigendben és környékén 2007 eleje óta több öngyilkosság is történt, és ez lehet a tizenkilencedik ilyen eset. A helyi rendőrség azonban tagadta, hogy Sean halálának köze lett volna a korábbi öngyilkosságokhoz. Néhány héttel ezelőtt egy 23 éves lány halt meg barátja házában.

Korábban felmerült, hogy a fiatalok az öngyilkosságot bátorító honlapokat látogattak, vagy olyanokkal kerültek kapcsolatba az interneten, akikkel az öngyilkosság lehetőségéről beszélgettek. A hatóságok azonban idáig tagadták, hogy bármilyen kapcsolatot fedeztek volna fel a sorozatos tragédiák között.