Antal, Antónia
3 °C
9 °C

Újabb felakasztott tini Brigendben

2008.04.21. 16:38
Egy 19 éves fiú akasztott holttestére találtak Brigendben. A dél-walesi öngyilkosvárosban ő lehet a 19. tinédzser 2007 óta, aki megölte magát.

Újabb, feltehetően öngyilkosságot elkövetett tizenéves holttestére bukkantak a walesi Bridgendben, ahol az elmúlt hónapokban már 18 fiatal vetett önkezével véget életének.

A bolti eladóként dolgozó, 19 éves Sean Rees holttestére a családi otthonhoz közeli erdős részen bukkantak rá, még vasárnap. A fiú előző nap szórakozni indult, később viszont felakasztva bukkantak rá.

Családtagjai életvidám fiúnak nevezték Seant. A fiú nemrég kezdett egy helyi szupermarketben dolgozni, letette a jogosítványt és autót vett. A helyi önkormányzat egyik illetékese furcsának nevezte a tragédiát.

A dél-walesi Brigendben és környékén 2007 eleje óta több öngyilkosság is történt, és ez lehet a tizenkilencedik ilyen eset. A helyi rendőrség azonban tagadta, hogy Sean halálának köze lett volna a korábbi öngyilkosságokhoz. Néhány héttel ezelőtt egy 23 éves lány halt meg barátja házában.

Korábban felmerült, hogy a fiatalok az öngyilkosságot bátorító honlapokat látogattak, vagy olyanokkal kerültek kapcsolatba az interneten, akikkel az öngyilkosság lehetőségéről beszélgettek. A hatóságok azonban idáig tagadták, hogy bármilyen kapcsolatot fedeztek volna fel a sorozatos tragédiák között.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!