Etelka, Aletta
3 °C
4 °C

Felborult egy tartálykocsi a Ferihegyen

2005.04.27. 12:22
A Malév egyik kerozinszállítója egy kanyarban felborult szerdán délelőtt a ferihegyi repülőtér II. terminálja mellett, a műszaki mentés még folyik. Személyi sérülés nem történt, nem folyt el kerozin és légtérkorlátozást sem kellett bevezetni.

Felborult egy tartálykocsi a Ferihegyi repülőtéren szerdán. A Malév szóvivője elmondta, személyi sérülés nem történt, nem folyt el kerozin és légtérkorlátozást sem kellett bevezetni.

A Malév egyik kerozinszállítója a kanyarban felborult, a műszaki mentés zajlik. Az MTI tudósítójának helyszíni beszámolója szerint a II-es terminál mellett oldalára borult tartálykocsit tűzoltóautók vették körül.

Krebsz Adrien, a Malév szóvivője hangsúlyozta, hogy személyi sérülés nem történt, nem folyt el kerozin és légtérkorlátozást sem kellett bevezetni.

A tartálykocsi az I-es és a II-es terminál között körülbelül félúton borult fel egy kanyar után a betonon, és már nem szállított sok üzemanyagot, hiszen visszafelé tartott a bázisra, az üzemanyag-telepre. Kiemelte, hogy a közelben nincsenek repülőgépek.

Egyelőre nem tudni, miért borult fel a tartálykocsi. A szóvivő felhívta a figyelmet arra, hogy a járműben van egy óránkénti 30 kilométeres sebességkorlátozó "modul", így azzal nem is lehet ennél gyorsabban haladni.