Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Fejsérüléstől halt meg az akrobata könnyűdrogdíler

2007.05.03. 17:24
Koponyasérülés okozta annak a 34 éves debreceni férfinak a halálát, aki akrobatákat megszégyenítő ügyességgel menekült el a rendőrök elől egy bérház harmadik emeleti lakásából

Szerdán két férfit vettek őrizetbe Debrecenben, akiknek a táskájában két kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak, közölte az MTI-vel csütörtökön délután Vezendi Jánosné, a hajdú-bihari rendőrség sajtóreferense.

Harmadik társuk egy harmadik emeleti lakásban tartózkodott, de ott a rendőrök nem találták. A férfi időközben a lakásból kimászva erkélyről erkélyre ugorva, illetve csúszva menekült el, majd földet érve futásnak eredt.

A rendőrök 400-500 méteres üldözés után elfogták, de a férfi rosszullétre panaszkodott, ezért azonnal mentőt hívtak hozzá.

Az ügyészség nyomoz tovább

A férfi táskájában 0,5 kilogramm kábítószergyanús növényi származékot, és csaknem 2,5 millió forint készpénzt találtak. A 34 éves elkövető a kórházba szállítása után életét vesztette.

A csütörtöki szakértői vizsgálat megállapította, hogy a férfi halálát koponyasérülés okozta. A haláleset elfogulatlan vizsgálata érdekében az ügy a debreceni nyomozó ügyészséghez került.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?