Friderika
13 °C
29 °C

Fejsérüléstől halt meg az akrobata könnyűdrogdíler

2007.05.03. 17:24
Koponyasérülés okozta annak a 34 éves debreceni férfinak a halálát, aki akrobatákat megszégyenítő ügyességgel menekült el a rendőrök elől egy bérház harmadik emeleti lakásából

Szerdán két férfit vettek őrizetbe Debrecenben, akiknek a táskájában két kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak, közölte az MTI-vel csütörtökön délután Vezendi Jánosné, a hajdú-bihari rendőrség sajtóreferense.

Harmadik társuk egy harmadik emeleti lakásban tartózkodott, de ott a rendőrök nem találták. A férfi időközben a lakásból kimászva erkélyről erkélyre ugorva, illetve csúszva menekült el, majd földet érve futásnak eredt.

A rendőrök 400-500 méteres üldözés után elfogták, de a férfi rosszullétre panaszkodott, ezért azonnal mentőt hívtak hozzá.

Az ügyészség nyomoz tovább

A férfi táskájában 0,5 kilogramm kábítószergyanús növényi származékot, és csaknem 2,5 millió forint készpénzt találtak. A 34 éves elkövető a kórházba szállítása után életét vesztette.

A csütörtöki szakértői vizsgálat megállapította, hogy a férfi halálát koponyasérülés okozta. A haláleset elfogulatlan vizsgálata érdekében az ügy a debreceni nyomozó ügyészséghez került.