Etelka, Aletta
1 °C
5 °C

Balesetet szenvedett az RTL Klub stábja

2005.05.15. 21:38
Vágó Istvánt és a Receptklub stábját Spanyolországban szállító buszba frontálisan rohant egy autó. A sofőr, egy húszéves lány, a helyszínen meghalt.

Frontálisan karambolozott a Vágó Istvánt és az RTL Klub kereskedelmi csatorna forgatócsoportját szállító autóbusz Spanyolországban, a balesetben egy fiatal lány életét vesztette.

A baleset szombaton este, Kasztília tartományban egy hosszú egyenes úton történt. Feltehetően a szemből érkező személykocsi durrdefektet kapott, ezért sodródott a stábot szállító autóbusz elé, írja az RTLKlub.hu. A frontális ütközésben a kocsit vezető 20 év körüli lány azonnal meghalt.

#alt#
Fotó: RTLKLUB

"Hihetetlen ütközés volt. Lecsúsztunk az útról. Kiütöttünk még egy jelzőtáblát is. A sofőrnek sikerült visszakormányoznia a hatalmas buszt. Sok mindent köszönhetünk ennek a sofőrnek" - nyilatkozta Kaszás Géza színész, a Receptklub című műsor vezetője az RTLKlub.hunak.

Vágó a feleségével utazott

A buszon utazók kisebb karcolásokkal megúszták a balesetet. A Receptklub 13 fős forgatócsoportja a következő szombaton érkezik Magyarországra. A buszon utazott Vágó István a Legyen Ön is milliomos! című műsor házigazdája.

"Én még soha nem láttam ilyen balesetet, és pont, hogy ilyen tragikus vége legyen. Ez a feleségemnek és nekem is nagy teher, nem tudom, hogyan lehet ezt feldolgozni" - idézte az RTLKlub.hu Vágó Istvánt, a Legyen Ön is milliomos! című vetélkedő műsorvezetőjét.