Eleonóra
-1 °C
2 °C

Lövöldözés Fóton

2005.06.02. 15:35
Egy lopott Mazdát próbáltak igazoltatni a fóti rendőrök csütörtök délután, de a sofőr el akarta őket gázolni, majd miután a rendőrök lövéseket adtak le a kocsira, elmenekült a helyszínről. Az autót később felgyújtva találták meg.

El akarta gázolni az igazoltató rendőröket, majd elmenekült a lopott gépkocsival a helyszínről egy ismeretlen csütörtök délben Fóton. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az Indexnek elmondta, még nem sikerült a gyanúsított nyomára bukkanni.


1995-ös Mazda RX-7
A Régi Fóti úton a rendőrök dél körül szúrták ki - egy rendszámtábla-felismerő rendszerrel - a lopott Mazda Rx7-est. Amikor az autóst igazoltatni akarták, a sofőr megállt egy pillanatra, majd előre-hátra indult el a kocsival azzal a szándékkal, hogy elgázolja az igazoltató rendőröket.

A rendőrök ezért két-két lövést adtak le a kocsira, és bár a törmelékek alapján feltételezhető, hogy eltalálták az autót, a vezetőnek sikerült Budapest felé elhajtania. Az autót később felgyújtva találták meg a rendőrök délután Fót külterületén, értesült az MTI.