Eleonóra
-1 °C
2 °C

Öngyilkost örökített meg a szerelmes fotó

2003.06.08. 19:10
Egy brit lány szerelmesét fotózta az Eiffel-toronynál, amikor az ötvenméteres magasságból egy férfi a mélybe vetette magát. A fénykép előhívásakor kiderült, a képen nemcsak a mosolygó fiú látható, de a háttérben jól kivehető az elrugaszkodó test is, írja a brit bulvárlap, a Mirror.
"Éppen akkor érkeztünk Párizsba, és elhatároztuk, sétálink egyet az Eiffel-torony környékén, mivel a hotel nem messze volt tőle - meséli Tomy a történteket. - Megkértem Joanne-t, hogy fotózzon le a toronnyal a háttérben. Ezután odasétáltunk, és rengeteg embert találtunk, akik az öngyilkos holtteste körül álldogáltak. Joanne akkor mondta, lehet, hogy a férfi rajta van a fotón, de aztán megfeledkeztünk az egészről."

Tomyé s Joanne azután hazamentek, majd előhívták a fényképeket, és a lány hosszas vizsgálódás után valóban észrevette a képen a toronyból elrugaszkodó öngyilkost.

A baleset meghiúsította Tomy tervét, hogy az Eiffel-torony tetején kéri meg Joanne kezét, mert a halálugrás után a tornyot egy időre lezárták. Tervét pár nappal később végül sikerült végrehajtania, fél térdre ereszkedve, franciául tett a lánynak házassági ajánlatot.