Száztíz késszúrással végzett feleségével az impotens férj

2005.07.06. 09:47
Hat év börtönre ítélték azt a brit férfit, aki 112 késszúrással végzett feleségével, amiért a nő el akarta hagyni őt. A férfi impotens volt, és abba már belement, hogy felesége másokkal bújjon ágyba.

Egy 53 éves impotens férj 112 késszúrással ölte meg feleségét Nagy-Britanniában, mert nem tudta elviselni, hogy a nő egy 18 éves fiatalemberért akarta elhagyni. Tettéért hat év börtönre ítélték, írja a Times.

Pedig a Plymouthban élő Christopher Willshernek nem a nő volt az első dolog, amiről le kellett mondania házasságában: mivel feleségét nem tudta szexuálisan kielégíteni, beleegyezett abba, hogy a nő más férfiakkal feküdjön le. Hamar híre ment a környéken, hogy Willsherné fiatal férfiakra vadászik.

Willsher ugyanis évek óta impotenciában szenvedett, cukorbajos volt, és nemi életének kilátástalansága miatt egyre többet ivott és marihuánázott. Felesége szerint férje uralkodó típus volt, ezért úgy érezte magát otthon, mint egy börtönben.

Összeköltöztek volna

A pár 1982-ben házasodott össze, és közösen vittek egy szőnyegmosót, egyetlen fiúk született, aki most 21 éves.

Bár Willsherné 15-20 kalandja egyéjszakás volt, a 18 éves Sean Beaverrel egyre többet találkozgattak, míg végül úgy döntöttek, összeköltöznek. A fiú aznap látta 48 éves szeretőjét utoljára élve.

A bíróság a férfi beszámíthatóságát is figyelembe vette, ezért enyhítették hat évre az emberölés miatt kiszabott büntetést.

  • Hírek
  • Bankszámla