Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kitörtek az igazoltató rendőrök közül

2006.07.18. 20:12
Két megállítani próbált autó közül az egyik a rendőrautót célba véve, a másik pedig a rendőrök közé tolatva menekült el Szegeden kedden délután. Az egyik rendőr ugyan kilőtte az igazoltató rendőrök közé hajtó jármű kerekét, de az még így is el tudott menekülni.

Két személygépjárművet akartak igazoltatni a rendőrök Szeged-Tápén, de az egyik megállítani próbált kocsi a rendőrautónak akart hajtani, s csupán annak sofőrjének köszönhető, hogy nem ütköztek össze.

A másik jármű megállt, de amikor a rendőrök oda akartak hozzá menni, tolatni kezdett, majd az intézkedő egyenruhások közé hajtott, akik félreugrottak, s így egyikük sem sérült meg.

Az egyik rendőr ezt követően szolgálati fegyverével kilőtte a kocsi kerekét, az azonban mégis elmenekült. A tettesek menekülés közben a közelben hátrahagyták megsérült járművüket.