Vince, Artúr
-3 °C
1 °C

Frontális ütközés a Budaörsi úton

2002.07.23. 21:45
Egy húszéves lány meghalt és többen súlyosan megsérültek abban a balesetben, amely kedd este történt Budapesten. A szerencsétlenség akkor történt, amikor egy Peugeot a szalagkorlátot áttörve frontálisan ütközött egy másik kocsival.
Halálos kimenetelű baleset történt kedden este fél kilenc előtt Budapest XI. kerületében a Budaörsi úton, az Amerikai Temetőnél.

Frontális ütközés

Az eddigi információk szerint egy Volvo és egy Peugeot személyautó frontálisan ütközött össze, a teljesen összeroncsolódott Peugeotban összesen négy ember rekedt bent. Szemtanúk szerint a Balaton felől érkező Peugeot - még nem tudni miért - átbukott a sávokat elválasztó szalagkorláton, és összeütközött a szembejövő másik autóval. Az elsőként kiérkező mentők kiszabadították az egyik sérültet, de a többieket csak a tűzoltók tudták roncsvágóval kivágni az összetört járművekből.

Húszéves áldozat

A Peugeotból kiszabadított egyik sérültet, egy húsz év körüli fiatal nőt a helyszínen próbálták újraéleszteni a mentők, azonban az újraélesztési kísérlet nem sikerült, a nő a mentők megfeszített munkája ellenére meghalt. A Peugeot többi utasa súlyos sérüléseket szenvedett, a Volvóban utazó férfi könnyebb sérüléseket szenvedett. A baleset okát egyelőre vizsgálják, a mentés és a helyszínelés idejére a Budaörsi út érintett szakaszát részben lezárták.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!