Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Frontális ütközés a Budaörsi úton

2002.07.23. 21:45
Egy húszéves lány meghalt és többen súlyosan megsérültek abban a balesetben, amely kedd este történt Budapesten. A szerencsétlenség akkor történt, amikor egy Peugeot a szalagkorlátot áttörve frontálisan ütközött egy másik kocsival.
Halálos kimenetelű baleset történt kedden este fél kilenc előtt Budapest XI. kerületében a Budaörsi úton, az Amerikai Temetőnél.

Frontális ütközés

Az eddigi információk szerint egy Volvo és egy Peugeot személyautó frontálisan ütközött össze, a teljesen összeroncsolódott Peugeotban összesen négy ember rekedt bent. Szemtanúk szerint a Balaton felől érkező Peugeot - még nem tudni miért - átbukott a sávokat elválasztó szalagkorláton, és összeütközött a szembejövő másik autóval. Az elsőként kiérkező mentők kiszabadították az egyik sérültet, de a többieket csak a tűzoltók tudták roncsvágóval kivágni az összetört járművekből.

Húszéves áldozat

A Peugeotból kiszabadított egyik sérültet, egy húsz év körüli fiatal nőt a helyszínen próbálták újraéleszteni a mentők, azonban az újraélesztési kísérlet nem sikerült, a nő a mentők megfeszített munkája ellenére meghalt. A Peugeot többi utasa súlyos sérüléseket szenvedett, a Volvóban utazó férfi könnyebb sérüléseket szenvedett. A baleset okát egyelőre vizsgálják, a mentés és a helyszínelés idejére a Budaörsi út érintett szakaszát részben lezárták.