Mátyás
-6 °C
1 °C

Megmenekült Fats Domino

2005.09.02. 07:14
Mégsem tűnt el Fats Domino, a világ egyik legsikeresebbe R&B-előadója, aki New Orleansban vészelte át a vihart. Eltűnéséről csütörtökön adtak hírt.

Előkerült Fats Domino világhírű New Orleans-i énekes-zongorista, akinek eltűnéséről csütörtökön adtak hírt, mivel a 77 éves R&B-legenda nem adott hírt magáról, és családjával a hurrikán sújtotta városban maradt, jelentette az AP.


Fats Domino

Teljes káosz New Orleansban >>

A jó hírről a zenész lánya, Karen Domino White értesítette a sajtót. Domino feleségével, másik lányával és unokájával kilencedik emeleti lakásukban vészelték át a vihart. A zenész impresszáriója, Al Embry jelentette be csütörtökön, hogy napok óta nem tudnak semmit Fats Dominóról.

Nem adott hírt magáról az Egyesült Államok délkeleti partvidékét ért hurrikáncsapás után Fats Domino, közölte impresszáriója csütörtökön New Yorkban. Al Embry vasárnap délután óta nem tudta vele telefonon felvenni a kapcsolatot a zenésszel.

White elmondta, még hétfőn látta apját egy fotón, amint farmerjában és csíkos trikójában beszáll egy mentőcsapat csónakjába. A család többi tagjáról nincs hír.

A karrierje során eddig 110 millió lemezt eladott zenész - íaki olyan világhírű művek, mint a Blueberry Hill és az Ain´t That a Shame szerzője - az utóbbi időben már ritkán jelent meg a nyilvánosság előtt. New Orleans-i háza az elöntött város egyik mélyen fekvő részén fekszik.